vakantiehuisje aan het water in de winter

vakantiehuisje aan het water

Welkom
Omgeving
Tarieven
Fotos
Contact


OmgevingIn de natuur
Het vakantiehuis ligt in Molenpolder, ongeveer 3 kilometer van het dorp Maarssen en dichtbij natuurgebieden als de Loosdrechtse Plassen en de Tienhovense Plassen. Het is een uniek gebied. Door het afgraven van veen voor turfwinning is hier een moerasgebied ontstaan met legakkers en trekgaten. Het is het thuis van talrijke bijzondere vogelsoorten waarvan de ijsvogel misschien wel de mooiste is. Maar ook roerdomp en goudvink zijn door ons gesignaleerd. Vanaf het huis zelf kun je met roeiboot of kano zo het water op. Het is ook prima zwemwater. Lekker luieren met een boek of vogels kijken kan natuurlijk ook.

Activiteiten
De omgeving biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Er staan twee fietsen klaar om de omgeving te verkennen. Wij vertellen je graag meer over de verschillende leuke routes en bezienswaardigheden in de omgeving. Of neem alvast een kijkje op onze pagina met links.

Nog geen kilometer verderop is Spa Sereen, een fantastisch mooi spa- en wellnesscomplex. De unieke ligging, direct aan de Maarsseveense Plassen, maakt deze sauna zeer bijzonder.
Spa Sereen is op fietsafstand van het huisje. Je zou er zelfs naartoe kunnen roeien!
Welkom Omgeving Tarieven Fotos In de media Contact Voorwaarden Links


2-persoons vakantiehuisje aan het water te huur, in de natuur,
voor rustzoekers en natuurliefhebbers.