vakantiehuisje te huur met grote tuin direct aan het water

vakantiehuisje aan het water

Welkom
Omgeving
Tarieven
Fotos
Contact


LinksLeuke informatie over de omgeving:

  • Bezoek de Maarsseveense Plassen, een uniek gebied voor recreatie, (water)sport en outdooractiviteiten. Het gebied biedt vele recreatiemogelijkheden, zoals vissen, skeeleren, trimmen, wandelen, fietsen, paardrijden of op survival gaan; het kan allemaal in dit mooie gebied. Het gebied omvat een vrij toegankelijk buitengebied en een afgebakend deel, het zgn. Strandbad.
    (lees verder op de pagina: Recreatie Midden Nederland - de Maarsseveense Plassen)

  • Het Groene Hart en de Vechtstreek
    Bij de Vechtstreek denk je meteen aan die mooie rivier, met zijn chique buitenhuizen en theeprieeltjes aan de oever. Maar de Vechtstreek is breder dan alleen dat lange waterlint tussen Utrecht en Muiden. (lees verder op de site van: Staatsbosbeheer)

  • SpaSereen is een nieuw spa- en wellnesscomplex in Maarssen, nabij Utrecht. De unieke ligging, direct aan de Maarsseveense Plassen, en het prachtige complex maakt deze sauna heel bijzonder. (lees verder op de site van: Spa Sereen)

  • De Tienhovense Plassen liggen ten zuidoosten van de Loosdrechtse Plassen. In het authentieke landschap van moeras en moerasbos is het oude verveningspatroon nog herkenbaar. De Tienhovense Plassen zijn belangrijk voor weide-, water- en moerasvogels. Zo broeden er zeldzame broedvogels als het woudaapje, de roerdomp en zwarte stern. Weidevogels als grutto, tureluur, watersnip bevolken het gebied. En in het bos leven dassen, hermelijnen, en eekhoorntjes. Verder zijn er kamsalamanders en vele soorten (26) libellen en waterjuffers gesignaleerd. (lees verder op de site van: Natuurmonumenten)

  • Een wandelroute van 15 kilometer, "De Tienhovense Plassen, van Maarssen naar Hollandsche Rading", staat beschreven en wordt middels foto's in beeld gebracht op de site van: Wandelzoekpagina.
Overige links:Welkom Omgeving Tarieven Fotos In de media Contact Voorwaarden Links


vakantiehuisje aan het water te huur voor twee personen, in de natuur,
nabij de Maarsseveense Plassen. Rust en ruimte.